2410612440 Χατζημιχάλη 77, Λάρισα
Facebook
 

Extension
Όπως η πλειοψηφία των γυναικών έτσι και εσύ λατρεύεις τα μακριά, πλούσια σε όγκο μαλλιά. Και καλά κάνεις! Απλά πρέπει να μάθεις τα ναι και όχι των εξτένσιον για να ξέρεις που πηγαίνεις!
 
Όπως η πλειοψηφία των γυναικών έτσι και εσύ λατρεύεις τα μακριά, πλούσια σε όγκο μαλλιά. Από την άλλη βλέπεις τα μαλλιά σου να μακραίνουν με ρυθμούς χελώνας και εύχεσαι να ήσουν διάσημη έστω και για μια μέρα, αφού ο ρυθμός με τον οποίο μεγαλώνουν τα μαλλιά των σταρ είναι πρωτοφανής!
 
Φυσικά οι σταρ δεν αποτελούν εξαίρεση της φύσης, απλά δεν πάνε πουθενά χωρίς τα εξτένσιον τους! Αν λοιπόν θέλεις να κάνεις το βήμα και να βάλεις τις μαγικές τούφες που θα σου αλλάξουν τη ζωή και θα σε μεταμορφώσουν μέσα σε δυο ώρες σε σύγχρονη Ραπουνζέλ, οφείλεις να γνωρίζεις τι πρέπει να προσέξεις, έτσι ώστε να μην... τραβάς τα (πρόσθετα) μαλλιά σου!
 
Τρέσες: αν ονειρεύεσαι μια μακριά και πλούσια κόμη οι τρέσες είναι ιδανικές για να δώσεις έξτρα μήκος ή να προσθέσεις όγκο ή ακόμη και να αλλάξεις στυλ μαλλιών. Θα βρεις τρέσες τόσο από φυσική τρίχα όσο και συνθετική που διαφέρουν στην ποιότητα αλλά και στην τιμή. Μπορείς να τις αγοράσεις είτε από κάποιο κατάστημα με είδη κομμωτικής ή φυσικά στο κομμωτήριο σου. Η μέθοδος διαρκεί από μια έως τρεις ώρες ανάλογα με την ποσότητα που θα χρησιμοποιήσεις.
 
Πες ναι στις τρέσες με κλιπ: η πιο ασφαλής λύση για να μην ταλαιπωρήσεις την φυσική σου τρίχα. Πρόκειται για σειρές από τρέσες που μπορείς να τοποθετήσεις μόνη σου στα μαλλιά σου, ανάλογα με το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχειςανάλογα με το μήκος ή τον όγκο που θέλεις να προσθέσεις και που θα βρεις κυρίως σε 3 τύπους: ίσιο, σγουρό και κυματιστό.
 
Μια τρέσα από συνθετική τρίχα μπορεί να κοστίσει από 20 ευρώ αλλά αν ήδη έχεις πυκνά μαλλιά και ενδιαφέρεσαι περισσότερο για όγκο, θα πρέπει να προσέξεις πόσες και πως θα τοποθετήσεις τις τρέσες προκειμένου να υπάρχει ομοιομορφία στο αποτέλεσμα.
 
Πες ναι στη τρέσα που ράβεται: πρόκειται για την περίπτωση κατά την οποία η κομμώτρια ράβει την τρέσα επάνω στη δική σου τούφα. Και πάλι το πόσες θα χρειαστείς εξαρτάται από την πυκνότητα των μαλλιών σου προκειμένου να μη φαίνεται άσχημα το τελικό αποτέλεσμα.
 
 
Τοποθέτησε τις τρέσες σωστά και  θα έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.
 
Πες όχι: στα εξτένσιον που γίνονται ένα με τη φυσική σου τρίχα.  Σε αυτή την περίπτωση όποιο και αν είναι τι υλικό που θα χρησιμοποιηθεί για την ένωση (σιλικόνη, κερατίνη) της φυσικής σου τρίχας με την πρόσθετη,  έχε κατά νου ότι θα χρειαστεί να προσέχεις ιδιαίτερα τα νέα σου μαλλιά. Φυσικά δεν πρέπει να υπερβείς το χρόνο ζωής των εξτένσιον που δεν πρέπει να ξεπερνά τους 6 μήνες.
 
Πώς θα τα φροντίσεις
 
Στον ύπνο:

Δεν πρέπει να κοιμάσαι με νωπά ή βρεγμένα μαλλιά γιατί θα μπλεχτούν σε απελπιστικό βαθμό. Προτίμησε να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια χαλαρή κοτσίδα για να αποφύγεις νιώθεις πιο άνετα!
 
Στο λούσιμο:

Προτίμησε να λούζεσαι όρθια, χωρίζοντας τα μαλλιά σε τούφες και τρίβοντάς τες απαλά. Μην ξεχνάς ότι, αν έχεις σιλικόνη ή κερατίνη, δεν πρέπει να βάζεις κοντίσιονερ στις ενώσεις.
 
Στο χτένισμα: 
 
Χρησιμοποίησε μια πλατιά επίπεδη βούρτσα με συνθετικά δόντια, για το ξέμπλεγμα, αρχίζοντας από κάτω και σταδιακά ανεβαίνοντας προς τη ρίζα. Στέγνωσε τα μαλλιά σου με το πιστολάκι, με τον αέρα να πέφτει από πάνω προς τα κάτω και προσπάθησε να αποφύγεις την απευθείας θερμότητα στα μαλλιά σου, που αφυδατώνουν τα εξτένσιον.