2410612440 Χατζημιχάλη 77, Λάρισα
Facebook

 

 

 

Ανταύγειες

Υπάρχουν πολλά εύκολα και έξυπνα τρικ και λύσεις για να κάνετε το χρώμα των μαλλιών σας συναρπαστικό και ταιριαστό με τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σας.

Όπως  ήδη θα γνωρίζετε η βαφές μαλλιών δεν χαρίζουν στα μαλλιά μας την απόλυτη φυσικότητα. Ενώ πολλές φορές έχουμε νοσταλγήσει την παιδική μας ηλικία όπου ο ήλιος άλλαζε φυσικά το χρώμα στα μαλλιά μας.

Οι ειδικοί του Snips Hair Salon γνωρίζουν και μας προτείνουν να αποφύγουμε την μονοχρωμία. Τα μαλλιά μας ειναι δύσκολο να αποκαλύψουν την λάμψη τους με μια μόνιμη βαφή ειδικά όταν έχουν σκούρο χρώμα.

Κλείστε ένα ραντεβού για ανταύγειες μαζί μας και δείτε τα βλέμματα όλων να είναι στραμμένα επάνω σας. Οι κομμωτές μας θα σας προτείνουν τις πιο φωτεινές αποχρώσεις για τις ανταύγειες σας κυρίως στο πάνω μέρος του κεφαλιού για να σας φωτίσουν το πρόσωπο.

Η αντίθεση πρέπει να δημιουργεί την αίσθηση της φυσικότητας, όπως είναι οι φυσικές ανταύγειες στο κεφάλι ενός παιδιού, μερικές φορές μάλιστα, με λίγο πιο φωτεινές τις άκρες για να υπάρχει ένα φυσικό, πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι με το φως.

 

Φωτογραφίες από δουλειές μας: