2410612440 Χατζημιχάλη 77, Λάρισα
Facebook

 

 

Θεραπεία κερατίνης
Ίσιωμα σγουρών μαλλιών που διαρκεί 4 έως 6 εβδομάδες
Η θεραπεία κερατίνης χαρίζει λάμψη, αντοχή και δύναμη στο στέλεχος της τρίχας. 
 
Πρόκειται για ένα σύνολο πρωτεϊνών με κυρίαρχο χαρακτηριστικό την περιεκτικότητα σε θείο που συντίθεται στην κερατογενή ζώνη της ρίζας. Έρχεται να αντιμετωπίσει την ανεπάρκεια της φυσικής πρωτεΐνης, χωρίς να επηρεάζει τον τύπο των μαλλιών, χωρίς να περιέχει φορμαλδεΰδη και χωρίς να απαιτεί ειδική περιποίηση μετά την ολοκλήρωση της αγωγής. 
 
Το αποτέλεσμα διαρκεί από τέσσερις έως έξι μήνες, ανάλογα με τη συχνότητα του λουσίματος και τον τύπο της τρίχας. 
 
Τώρα το καλοκαίρι φροντίζετε το παρουσιαστικό σας, μήπως όμως παραμελείτε τα μαλλιά σας; Για να είναι όμορφα, έχουν ανάγκη από καλή φροντίδα και σωστή περιποίηση. Συγκεντρώσαμε για σας τις σημαντικότερες συμβουλές για μαλλιά λαμπερά και υγιή.
 
Είστε έτοιμες για τις καλοκαιρινές σας εξορμήσεις. Έχετε πάρει τα μέτρα σας, για να απολαύσετε τις διακοπές σας με ασφάλεια και ταυτόχρονα να δείχνετε περιποιημένες και λαμπερές. Το ίδιο, όμως, πρέπει να κάνετε και για τα μαλλιά σας.
O ήλιος, ο αέρας, το νερό της θάλασσας και της πισίνας είναι στοιχεία που ταλαιπωρούν τα μαλλιά και καταστρέφουν την τρίχα, αλλοιώνοντας τη δομή της.
 
Η ζέστη τα ξηραίνει, η ηλιακή ακτινοβολία και το χλώριο ξεθωριάζουν το χρώμα τους, το αλμυρό νερό τα αφυδατώνει και ο αέρας τα κάνει άγρια. Και σε αντίθεση με το δέρμα, τα μαλλιά δεν έχουν έναν άμεσο τρόπο να μας δείξουν ότι υποφέρουν, ωσότου είναι πολύ αργά.
 
Ωστόσο, με την απαραίτητη προστασία και τα κατάλληλα προϊόντα, υπάρχουν τρόποι να προλάβετε τα χειρότερα και να διατηρήσετε την όμορφη εικόνα τους. 
 
Στο κομμωτήριο 
 
Κανένα προϊόν δεν θα «χαρίσει» τα οφέλη του και κανένα χτένισμα δεν θα φαίνεται πετυχημένο, αν τα μαλλιά σας δείχνουν παραμελημένα. Η βάση είναι η σωστή κουπ. Για να φρεσκάρετε, λοιπόν, την εικόνα τους, μια βασική προτεραιότητα είναι να κλείσετε ένα ραντεβού με τον κομμωτή σας, ο οποίος θα κόψει τις κατεστραμμένες άκρες, θα απομακρύνει την ψαλίδα και θα επιμεληθεί την κουπ.
 
Και αν έχετε διάθεση για ανανέωση, το καλοκαίρι είναι η εποχή που προτρέπει για αλλαγές. Ένα από τα πιο εύκολα χτενίσματα που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών, σε κοντά και σε μακριά, και σε όλα τα πρόσωπα είναι το φιλαριστό, το οποίο δίνει στυλ, δεν απαιτεί καθημερινό styling και επιτρέπει στα μαλλιά να φορμάρονται εύκολα.
 
Αυτό ακριβώς, δηλαδή, που επιθυμούμε τώρα στις διακοπές. 

 

Φωτογραφίες από δουλειές μας: